Mijn praktijk

Hypnotherapie & psychosociale therapie

BEHANDELAANBOD, WERKWIJZE EN TARIEVEN

BEHANDELAANBOD

Praktijk Astrid Kersing is een praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie. Bij mijn praktijk staan persoonlijke aandacht en tijd centraal. Ik werk vanuit de visie dat ieder mens diep van binnen weet wie hij is en wat hij wil en nodig heeft. Ik bied therapie bij het (her)vinden van jouw eigen hulpbronnen en innerlijke kracht vanuit een verbinding met jezelf. We doen dit samen door gebruik te maken van jouw onbewuste. Zodat jij weer bewust jouw eigen mogelijkheden en oplossingen kunt zien en ervaren. In het proces dat jij hierin gaat doorlopen, kun je mogelijke belemmeringen in jezelf in alle rust doorwerken en je innerlijke kracht verder ontwikkelen. Hierdoor kun je gaan leven in het hier en nu en op een manier die bij jou past.

 

Desgewenst is een bezoek aan huis ook mogelijk.

WERKWIJZE

Voor een afspraak kun je bellen of mailen. Over het algemeen genomen kun je binnen een week bij mij terecht. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten. Als de verwachtingen overeenkomen en we besluiten samen te gaan werken aan je hulpvraag, volgt het intake gesprek. Het intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Ik vind het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Aan het einde van het intake gesprek  (1e consult) zijn afspraken gemaakt over je doel en zal ik een behandelplan maken. Een regulier consult duurt 1 tot maximaal 1,5 uur.

Na elk consult evalueren we en bepalen we of een volgende afspraak wenselijk is. De periode tussen 2 consulten bedraagt meestal 2 weken. 

“Wie naar buiten kijkt, droomt

Wie naar binnen kijkt, ontwaakt”

Carl Gustav Jung

TARIEVEN, BETALINGEN, WIJZIGINGEN OF ANNULERINGEN

Voor een consult vraag ik een investering van euro 95,00 per consult. Een consult duurt maximaal 1,5 uur.
Een consult kan na afloop contant worden betaald of per bank binnen 14 dagen. Pinnen is niet mogelijk. Na afloop van ieder consult ontvang je van mij een factuur. Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang zonder kosten worden gewijzigd of geannuleerd per mail of telefonisch. Bij wijziging of annulering minder dan 24 uur van te voren worden 75% van de kosten van een consult in rekening gebracht.

DIEPE ONTSPANNING DOOR VISUALISATIE

Naast therapie kun je bij mij ook terecht wanneer je behoefte hebt aan diepe ontspanning. Door middel van een visualisatie is het mogelijk in een diepe ontspanning te komen. Visualisaties kunnen ook op maat gemaakt worden en dus speciaal voor jouw worden geschreven. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden of hypnotherapie of psychosociale therapie iets voor jouw zou kunnen betekenen of heb je vragen, bel of mail me gerust.